În plus, durata trebuie să crească lent și treptat pentru un câștig optim de rezistență.

În plus, durata trebuie să crească lent și treptat pentru un câștig optim de rezistență.

Puteți face unele schimbări în viața de zi cu zi, ceea ce vă va ajuta să vă creșteți rezistența. O modalitate este să mănânci mâncarea potrivită, ceea ce oferă corpului tău toată energia de care are nevoie. În loc să ai una sau două mese uriașe, descompune -l în cele mici. De asemenea, asigurați -vă că consumați gustări nutritive între mese. Te va ajuta să durezi pe parcursul zilei.

Dacă sunteți în căutarea unor tehnici pe termen lung pentru a crește rezistența, exercițiile fizice este calea de urmat. Puteți face corpul să îmbunătățească aprovizionarea cu oxigen, concentrându -vă pe activități care funcționează pe plămâni și inimă. Beneficiul este că rezistența ta va începe să crească. În timp ce modificările sunt treptate, acestea vor face o diferență masivă pe termen lung.

Deși o cheie pentru creșterea rezistenței este să rămână activă, ar trebui să vă amintiți și să vă odihniți. Când veți dormi o noapte bună, veți avea un nivel mai ridicat de energie. Îți va îmbunătăți vigoarea. De asemenea, trebuie să vă abțineți de la fumat sau consumând alcool în mod regulat. Este în detrimentul sănătății tale și îți afectează rezistența.

exerciții pentru a crește rezistența

Una dintre cele mai bune moduri de a -ți crește rezistența este să te bucuri de activități fizice și de activități fizice. Cu toate acestea, înainte de a începe, ar trebui să știți câtă activitate fizică aveți nevoie pentru a vă îmbunătăți nivelul de energie. Ca adult, trebuie să obțineți cel puțin 2½ ore (150 de minute) de exerciții fizice în fiecare săptămână.

Puteți descompune acest lucru în scurte activități numite „Snacktivity” – treizeci de minute de activități fizice pentru cinci zile în fiecare săptămână. De asemenea, ar trebui să vă concentrați pe efectuarea acestor exerciții mai mult timp înainte de a -și crește intensitatea.

1. Presa de bancă

Antrenamentul de forță este crucial atunci când vine vorba de creșterea rezistenței. Nu numai că îți crește masa musculară, dar îmbunătățește și rezistența. Trebuie să vă ridicați greutățile cu intensitate ridicată, astfel încât nivelul dvs. de energie să continue să crească în timp.

Presa de bancă este un antrenament excelent pentru întregul corp. Trebuie să vă îndreptați la sală pentru a efectua această activitate.

Bench Press: The Dreptul Drept

 • culcați -vă pe bancă și asigurați -vă că ochii sunt sub bară.
 • Strângeți -vă omoplatele în timp ce ridicați pieptul.
 • Următorul pas este să țineți bara într -o lățime care vă menține brațele drepte. Apoi, asigurați -vă că degetele mari sunt în jurul barei pentru o strângere adecvată. Ar trebui să fie în călcâiul palmei tale. Oferă un sprijin excelent.
 • Respirați uriaș, scoateți bara de pe suport, păstrând brațele drepte.
 • Reduceți-l la mijlocul pieptului, păstrând coatele la 75 °.
 • Ține -ți respirația cel puțin o secundă înainte de a -l ridica deasupra umerii.
 • Odată ce bara este deasupra, blocați coatele și respirați.
 • Faceți cinci repetări ale acestui exercițiu în fiecare săptămână pentru cele mai bune rezultate.

2. Ciclism

Dacă sunteți în căutarea exercițiilor pentru a vă crește rezistența, ciclismul este excelent. Este un antrenament cardio. Îți vei îmbunătăți rezistența pe termen lung. Trucul este să mergi în același ritm pentru distanță lungă. Are un impact pozitiv asupra rezistenței tale.

Dacă faci acest lucru în sală, asigură -te că spatele este drept. În timp ce vă strângeți omoplatele, mergeți încet cel puțin cinci minute înainte de a vă crește treptat viteza.

3. Jumping Jacks

Jumping Jack este cel mai bun exercițiu pentru a crește rezistența acasă. Este un antrenament cardio simplu cu corp complet, care îți lucrează mușchii, plămânii și inima.

 • Stai drept, cu brațele de lângă tine, păstrând picioarele împreună.
 • Sariți și întindeți picioarele la o distanță egală cu lățimea umerii.
 • În același timp, întindeți brațele până vă trece peste cap.
 • Sariți din nou și reveniți la poziția de pornire. Faceți cel puțin zece repetări ale acestui exercițiu în fiecare set (două seturi minime).

4. Push-ups

Deși este un exercițiu simplu, este excelent pentru a crește rezistența. Puteți face asta acasă, în sală sau în grădină.

 • Trebuie să vă culcați pe podea și să vă ridicați corpul până când brațele devin drepte.
 • În timp ce vă aflați pe pământ, asigurați -vă că palmele sunt aproape de piept.
 • Pe măsură ce vă ridicați, brațele ar trebui să fie la distanță mai semnificativă decât lățimea umerii.
 • Coborâți până când coatele sunt 90 ° sau pieptul atinge podeaua.
 • Reveniți la poziția de pornire, care completează un reprezentant.
 • Trebuie să faceți cel puțin 10 repetări fiecare în două seturi de cel puțin trei ori pe săptămână.

5. Stair Climb

Dacă vă gândiți să creșteți rezistența la alergare, urcarea scărilor este cel mai bun exercițiu. Nu numai că îți îmbunătățește puterea și puterea, dar se concentrează și pe rezistența ta. Vă întrebați de ce nu mai respirați atunci când trebuie să urcați pe un deal? Spre deosebire de o suprafață plană, una înclinată îți crește ritmul cardiac. Drept urmare, trebuie să luați cantități mai semnificative de oxigen. Asigurați -vă că acoperiți cel puțin patru zboruri de scări (în sus și în jos) timp de șase zile în fiecare săptămână.

6. Înotul

Cum să crești rezistența pentru exerciții fizice este o întrebare pe care toată lumea le pune antrenorul. Răspunsul este simplu – înotați în fiecare zi, astfel încât rezistența dvs. să se îmbunătățească. Faceți această activitate timp de cel puțin 20 de minute pentru a obține toate beneficiile pe care le oferă.

Odată ce îl faceți un obicei, corpul dvs. va primi mai mult oxigen pe măsură ce vă va rezolva plămânii. Pe măsură ce deveniți un master al acestei activități, puteți crește durata.

antrenament cu intervale de mare intensitate sau HIIT

HIIT este o metodă de exercițiu versatil și se poate încadra în orice rutină de antrenament. Poate fi cardio, ridicarea greutății, exerciții cu mâna liberă etc. Este o metodă dovedită pentru creșterea rezistenței, deoarece ajută la creșterea bazinului de energie din corpul nostru, care ajută la creșterea rezistenței.

Modul de a face un HIIT Antrenamentul este:

 • În primul rând, faceți un exercițiu timp de 20 de secunde.
 • Apoi, faceți un alt set de exerciții timp de 20 de secunde.
 • Odihnește -te pentru 20 Seconds.

Dacă repetați această procedură timp de 30–40 minute de 3-4 ori pe săptămână, rezistența va crește drastic.

Punct de amintit

Dacă repetați același tip de exercițiu în fiecare zi timp de săptămâni, rezistența dvs. nu va crește. Prin urmare, trebuie să aduceți schimbări în rutina de exerciții fizice și în tipurile de activități. În plus, durata trebuie să crească lent și treptat pentru un câștig optim de rezistență. De exemplu, este prezentat mai jos o rutină de lucru de 5 zile:

 • Exerciții aerobice cu HIIT
 • Ridicarea greutății
 • Ciclism cu HIIT (rapid Ciclism timp de minut și apoi încet timp de 2 minute)
 • Exerciții aerobice cu HIIT
 • Ridicarea greutății

Păstrați două zile din săptămână pentru a vă odihni și reparați -vă mușchii.

cele mai bune alimente pentru a crește rezistența

În subiectul modului de a crește rezistența prin mâncare, adăugați următoarele opțiuni la mesele dvs .:

1. Bananas

Când vine vorba de îmbunătățirea rezistenței tale, trebuie să gustați doar pe alimente adecvate.

bananele sunt întotdeauna o opțiune excelentă, deoarece oferă cantități mari de energie. În plus, fiecare porție vă va oferi nutrienți precum vitamina B6, potasiu, carbohidrați, fibre, grăsimi și proteine.

Asigurați -vă că gustați acest lucru înainte de a face exercițiile de mai sus.

2. Orez brun

Dacă aveți obiceiul de a mânca orez alb, ar trebui să treceți la varianta sa maro. Datorită cantităților mai mici de procesare, veți obține mai mulți nutrienți din alimente.

În plus, carbohidrații complexi sunt cheia pentru o mai bună rezistență. Este nevoie de mai mult timp pentru ca corpul tău să se descompună orezul brun, asigurându -vă că aveți energie pe parcursul zilei.

veți primi mangan, proteine, grăsimi, fibre, carbohidrați, fier, magneziu, fosfor și seleniu cu fiecare servire.

3. Cafea

Ești cineva care nu poate începe ziua fără o ceașcă de cafea? Apoi, puteți continua obiceiul dacă doriți să vă creșteți rezistența. Datorită conținutului său ridicat de cofeină, cafeaua vă ajută să vă stimulați energia.

În plus, deoarece stimulează creierul și corpul, veți găsi mai ușor să vă concentrați. Partea cea mai bună este că o singură ceașcă de cafea neagră conține doar două calorii.

Pe măsură ce stimulează creierul și corpul tău, îți va fi mai ușor să te concentrezi. Partea cea mai bună este că, dacă aveți o singură ceașcă de cafea neagră, aceasta conține doar două calorii.

4. Ouăle și puiul

ouăle sunt un aliment excelent pentru a le adăuga la dieta dvs. din cauza cantității de energie pe care le oferă. Fiecare porție vă oferă cantități mari de carbohidrați. Drept urmare, veți avea cantități suficiente de energie, ceea ce vă va ajuta să vă creșteți rezistența.

De asemenea, leucina, un tip de aminoacid, îmbunătățește producția de energie în corpul dvs. Crește rata defalcării grăsimilor, ceea ce îți crește rezistența. Ouăle sunt, de asemenea, o sursă excelentă de vitamina B, ceea ce face mai ușor pentru corpul tău să descompună alimentele.

puiul este o sursă de carne albă, care este disponibilă pe scară largă peste tot. Este abundent în proteine. În plus, are o natură versatilă și o puteți încorpora într -o varietate de alimente. Proteina de la pui este activă din punct de vedere biologic și digerează rapid în corpul uman.

5. Pește

Adăugarea peștelui la dieta dvs. este o necesitate, deoarece este unul dintre cele mai bune alimente pentru a crește rezistența. Conține cantități mari de acizi grași omega-3, vitali pentru creierul și corpul tău. În plus, tonul și somonul conțin DHA și EPA, doi acizi grași esențiali pentru îmbunătățirea rezistenței tale.

Fiecare porție a oricare dintre aceste tipuri de pești vă va oferi vitamina B12 și proteine. Când experimentați oboseală, va exista inflamație în corpul vostru. Acizii grași omega-3 reduc această problemă, permițându-vă să vă întoarceți mai repede pe picioare.

aceste tipuri de alimente au cantități mari de carbohidrați, proteine, fibre și grăsimi. Drept urmare, acestea reduc cantitatea de energie eliberează corpul tău. Avantajul acestui proces este că veți observa o îmbunătățire semnificativă a rezistenței dvs. De asemenea, acestea oferă o varietate de nutrienți, care sunt excelente pentru bunăstarea ta.

alimente pentru a evita să crească rezistența

în timp ce atingeți subiectul modului de a crește rezistența prin mâncare , evitați următoarele opțiuni:

1. Alcoolul

Alcoolul este un nr-nu strict dacă căutați să vă îmbunătățiți nivelul de rezistență. Băuturile alcoolice sunt bine cunoscute pentru scăderea rezistenței tale în timpul antrenamentelor. Pentru activarea și coordonarea fibrelor musculare, aveți nevoie de sistemul dvs. nervos.

Problema cu alcoolul este că încetinește această parte a corpului. Veți experimenta deshidratare, care va dura a doua zi, va posta sesiunea de băut. Dacă aveți de gând să loviți sala de sport, asigurați -vă că nu consumați alcool.

2. Mâncarea prăjită

alimentele prăjite sunt populare, deoarece sunt delicioase. Cu toate acestea, dacă doriți să creșteți rezistența, ar trebui să stați departe de ea. Corpul tău durează mai mult pentru a digera alimentele prăjite datorită conținutului lor ridicat de grăsimi. Prin urmare, nu ar trebui să le consumați niciodată înainte de un antrenament.

Asigurați -vă că evitați să aveți alimente prăjite cu o seară înainte de a merge la sală sau de a decide să faceți exerciții fizice. Motivul este că ai tendința de a te simți letargic după ce le consumi.

3. Milk

Înainte de a lovi sala de sport, ar trebui https://harmoniqhealth.com/ro/zenidol/ să oferiți fiecărui produs pe bază de lactate o trecere. Motivul este că zahărul prezent în acest aliment durează mai mult pentru a digera. Drept urmare, puteți suferi de indigestie dacă nu sunteți atenți. De asemenea, lasă o acoperire neplăcută în gură, ceea ce devine evident atunci când lucrați.

Acestea fiind spuse, laptele este o sursă bună de proteine ​​și vă poate ajuta să vă îmbunătățiți rezistența generală. Cu toate acestea, ar trebui să evitați laptele doar înainte de a lovi sala de sport.

elemente vitale pentru a crește rezistența

apă

Hidratarea este un element crucial atunci când încercați crește rezistența. Aportul adecvat de apă este vital pentru ca fiecare individ să funcționeze fără probleme. Consumul de apă post-antrenament ar trebui să fie adecvat și regulat. Este foarte benefic pentru creșterea rezistenței.

somn

Repararea și odihna sunt esențiale după fiecare rutină de exercițiu sau antrenament. Uzura mușchilor se întâmplă atunci când lucrăm. Pentru ca mușchii noștri să aibă forță, avem nevoie de un somn adecvat. Ajută la repararea mușchilor și să -i facă să funcționeze lin Trucul este de a combina exercițiile fizice cu opțiunile alimentare sănătoase, asigurându -vă că veți obține tot ce este mai bun din ambele lumi. Când vine vorba de activitate fizică, asigurați -vă că faceți exercițiile în mod regulat. Cu toate acestea, trebuie să oferiți corpului dvs. timp adecvat pentru a vă recupera. În plus, asigurați -vă că vă hidrați, ceea ce vă permite să vă împingeți corpul pentru perioade mai îndelungate.

În timp ce este important să vă odihniți între fiecare exercițiu, încercați să reduceți durata timpului de oprire. Prin creșterea lent a nivelului de efort, veți înțelege trucurile și tehnicile pentru a vă crește rezistența.

Amintiți-vă, călătoria pentru a vă crește rezistența în mod natural este un maraton, nu o linie de 100 de metri!

Întrebări frecvente (întrebări frecvente)

Q1. Ce alimente pot ajuta la creșterea rezistenței?

a: în mod ideal, asigurați -vă că consumați o combinație de carbohidrați și proteine. Fructele precum banana și mărul, împreună cu pâine integrală de grâu, orez brun și ovăz întreg, vor merge mult în îmbunătățirea rezistenței tale. În plus față de aceste alimente, puteți include și nuci precum migdale, smochine, nuci și alune în dieta dvs.

Q2. Cât durează creșterea rezistenței?

A: timpul necesar pentru a -ți crește rezistența poate varia în funcție de coerența eforturilor tale privind dieta și exercițiile fizice. Cu toate acestea, ar trebui să vedeți în mod ideal îmbunătățiri în 3 luni.

Q3. Ce suc este bun pentru rezistența ta?

A: suc de sfeclă, suc de papaya pepene, kale și suc de mere sunt câteva dintre sucurile despre care se știe că cresc rezistența.

Q4. Cum pot obține energie instantanee?

a: Consumarea următoarelor alimente sunt câteva dintre modalitățile prin care puteți primi energie instantanee:

 • Banana
 • Negru Cafea
 • mere
 • Ovăz cu lapte și miere

Q5. Cum îmi pot crește rezistența în mod natural?

A: Rutina de exercițiu regulat, dieta adecvată, aportul de somn și apă pot ajuta la creșterea rezistenței în mod natural.

Q6. Ce mâncare este bogată în rezistență?

A: Nu există mâncare bogată în rezistență. Cu toate acestea, alimentele bogate în proteine ​​ajută la creșterea masei musculare, care la rândul lor ajută la creșterea forței musculare și a rezistenței.

Q7. Ce provoacă o rezistență slabă?

a: dieta necorespunzătoare, defectuoasă sau deloc rutină de exercițiu provoacă o rezistență slabă.

Q8. Ce fruct este cel mai bun pentru rezistență?

a: După un antrenament, o banană oferă energie bună și vitamine și minerale esențiale.

Q9. Ce alimente scad rezistența?

a: alimentele prăjite și grase scad rezistența.

Q10. Ce mâncare oferă energie imediată?

a: fructele dau energie instantanee și provin dintr -o sursă naturală.

Q11. Care este cea mai bună vitamină pentru rezistență?

A: Complexul de vitamina B este esențial pentru construirea rezistenței.

Q12. Ce exerciții cresc rezistența?

a: o combinație de diferite tipuri de exerciții fizice, cu o creștere a duratei zi de zi, ajută la creșterea rezistenței.

Vă rugăm să lăsați acest câmp gol

Abonați -vă la Buletinul nostru de informare

Nu ratați aceste sfaturi!

Nu facem spam! Citiți Politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.

Felicitări! Te -ai abonat cu succes!

Etichete: Exerciții pentru îmbunătățirea Staminafoods pentru a evita ca Staminafoods mai bune să crească Staminahow pentru a crește nivelul Staminaimprove StaminainCrease Staminastaminastamina

Diabetul a devenit o epidemie răspândită. Un stil de viață sedentar, prevalența crescândă și incidența obiceiurilor alimentare nesănătoase și stresul poate induce această boală. De asemenea, poate rezulta din defecte genetice în insulină, boli pancreatice, chirurgie, infecții și medicamente sau substanțe chimice. Diabetul, numit și diabet zaharat, este un grup de afecțiuni care duce la prea mult zahăr (glicemie ridicată).

>

Diabetul este de două tipuri – tip 1 și tip 2

tip 1 diabet este o afecțiune cronică în care pancreasul produce puțină sau deloc insulină.

Shopping Cart